مطالب مرتبط:
مدیریت بسیار خوب مجموعه اتوبوسرانی اصفهان/نظارت بر بازار و کنترل گرانی ها ضرورت دارد
عکس| سفر به ایران قدیم؛ «پیاده نظام دوران قاجار» در حال تمرین در میدان نقش جهان اصفهان
ناوگان آتش نشانی اصفهان نوسازی می شود
قیمت دام زنده 31 خرداد 1405 | گوسفند ارزان شد؛ میانگین کشوری 662 هزار تومان / گوساله 530 هزار تومان؛ کاهش قیمت در تهران و اصفهان + جدول کامل استان ها
عکس| سفر به ایران قدیم؛ منظره میدان نقش جهان اصفهان در دوران ناصرالدین شاه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 تیر 1405 ساعت 15:402026-06-22اقتصادي

بودجه ریزگرد اصفهان دیر می رسد؛ مدیریت روان آب ها در 12 هزار هکتار 


معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان گفت:هر سال اعتباری برای مقابله با ریزگردها تخصیص می یابد اماابلاغ با تاخیر باعث شده نتوانیم پروژه های بیولوژیک را به موقع اجرا کنیم.

- بودجه ریزگرد اصفهان دیر می رسد؛ مدیریت روان آب ها در 12 هزار هکتار  اصفهان- معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان گفت:هر سال اعتباری برای مقابله با ریزگردها تخصیص می یابد اماابلاغ با تاخیر باعث شده نتوانیم پروژه های بیولوژیک را به موقع اجرا کنیم.

مهدی عالی پور در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تأخیر در ابلاغ اعتبارات مقابله با گردوغبار به استان اصفهان، اظهار کرد: هر ساله اعتباری برای ریزگردها تخصیص می یابد اما متأسفانه ابلاغ آن بسیار دیر انجام می شود به گونه ای که فصل کاری به پایان رسیده و این تأخیر باعث می شود نتوانیم پروژه های بیولوژیک را به موقع اجرا کنیم.

وی افزود: برای سال مالی جاری حدود هفت میلیارد و 400 میلیون تومان برای مراتع و 10 میلیارد تومان برای بیابان، در مجموع 17 میلیارد و 400 میلیون تومان ابلاغ شده اما زمان بندی آن به گونه ای است که فصل کاری در عمل تمام شده است.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اصفهان با اشاره به اینکه 30 درصد از مساحت استان را بیابان ها تشکیل می دهند که نیاز به توجه ویژه دارند، خاطرن


برچسب ها: منابع طبیعی و آبخیزداری - اداره کل منابع طبیعی - اصفهان - ریزگرد - بیولوژیک - ریزگردها - اعتباری
آخرین اخبار سرویس:

بودجه ریزگرد اصفهان دیر می رسد؛ مدیریت روان آب ها در 12 هزار هکتار 

بودجه ریزگرد اصفهان دیر می رسد؛ مدیریت روان آب ها در 12 هزار هکتار